Tietoa HuliVilistä

Kotieläinpiha sai alkunsa haaveesta tarjota ihmisille elämyksiä eläinten parissa, yrittäjä Minna Kekolahti on kasvanut elämänsä eläinten parissa ja tietää kuinka eläimet antavat iloa ja rakkautta ihmisille. Hän halusi mahdollistaa tämän myös muille, kuin vain itselleen. Kotieläinpiha avasi ovensa Lokakuussa 2018 ja pitää ovensa auki läpi vuoden. Minnan kanssa töissä on Jenni Siermala, joka on myös elämänsä aikana saanut elää eläinten ympäröimänä ja hänellä on kotonaan omat hevoset ja ponit. 

Kotieläinpiha on suunniteltu tarkoin ja se kattaa eläimille turvalliset ja hyväksytyt aitaukset/tarhaukset. Panostamme eläinten luonnolliseen elinympäristöön, joten eläimemme asuvat vapaina aitauksissaan/tarhoissaan. Jokainen eläimen asumus täyttää kaikki vaatimukset ja ne ovat vaatimuksistaan paljon isommat ja tilavammat. 

Kotieläinpihalla on eläimille navetta, aitaukset suojineen ja parkkipaikat. Navetta on avoinna asiakkaille, joten koko vuoden pääsee katsomaan myös sisällä asuvat eläimet läheltä. 

Kotieläinpihalla on rakenteilla hirsirunkoinen ihana kahvila, joka avautuu suunnitelmien mukaan keväällä 2020! Pahoittelemme, jos rakentaminen ja siihen kuuluvat työvaiheet aiheuttaa asiakkaalle harmia.